Brandrood Kaas

Ga op audiëntie op het vroegere buitenverblijf van de graaf van Gelre en proef de bijzondere kaas van het zeldzame, Brandrode Rund. In een bosrijke omgeving tussen vier monumentale boerderijen en een landhuis graast de kudde donkerrode koeien met een witte kol, staartpunt en poten. De melk wordt in de kaasmakerij verwerkt tot zachte kaas met een nootachtige smaak.

Na de kaasproeverij zin in een wandeling? Ga dan met de ezels Brenda en Bonita op stap door de prachtige natuur. Op hun rug nemen zij een lunch voor u mee. 

Verhaal van de ondernemer

Michiel Cassuto had van  jongs af aan de grote wens om koeien te melken. Door de invoering van het melkquotum was het ondoenlijk om hiermee te beginnen. Michiel zocht een alternatief: geiten melken. Na 23 jaar met veel plezier geitenhouden en kaas maken, volgde hij in 2007 toch zijn passie: koeien.

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.