De Beekse Ridder

Bij de Beekse Ridder komen wijnliefhebbers aan hun trekken. Op ambachtelijke wijze worden hier mousserende ciders en wijnen geproduceerd van fruit uit de Ooij en de Betuwe, zoals appels, morellen, pruimen en aardbeien. Wil je zien hoe de ciders en wijnen gemaakt worden? Neem dan deel aan een rondleiding in een leuke ambiance. Aansluitend kun je tijdens een proeverij genieten van uitgelezen wijnen! Daarnaast zijn de likeurtjes en andere ambachtelijk gemaakte streekproducten ook een genot voor het oog en een feest voor de tong. Wat dacht je van een geheel verzorgde lunch? De Beekse Ridder verwent je graag!  

Verhaal van de ondernemer

Van fruit tot wijn. Wat ooit als de hobby van Kees van Stee begon is nu een voltijdse baan. Hij begon zo’n 25 jaar geleden met het maken van appelwijn. Tip van Kees: ‘Wat echt heel lekker is, is appelwijn bij een Oosterse maaltijd. De zoetzure smaak van de wijn past daar perfect bij! En om een tip te geven: de lichtzoete appelwijn is super bij pannenkoeken! Daarnaast is cider erg lekker als aperitief.’

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.