Het Savarijn

Een bewuste keuze voor een ambachtelijke, seizoensgerichte keukenstijl, uitgevoerd in een moderne keuken en volgens eigentijdse methoden werd beloond. Het Savarijn wordt vermeld in alle belangrijke restaurantgidsen. Vanaf 1996 is het restaurant een vaste waarde in de Michelingids. GaultMillau waardeert de keuken met de rode "Toque" en 14 punten. Het Savarijn is opgenomen in de Top 500 van "Lekker" en volgens SpecialBite behoort Het Savarijn bij de 501 "meest bijzondere restaurants van Nederland." Grootspraak, de restaurantgids voor wijnliefhebbers, rekent Het Savarijn tot de beste wijnrestaurants van Nederland en noemt het een "Lievelingsadres." In de jaarlijkse "Diningguide" van Wine Spectator wordt het restaurant vermeld met een "Award of Excellence" en de Duitse Schlemmer Atlas kent Het Savarijn drie "Kochlöffel" toe - een restaurant met een zeer goede keuken.

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.