Boerderijwinkel en minicamping Klein-Amerika

Minicamping
Minicamping Klein Amerika is gelegen op de zuidhelling van Groesbeek. De camping ligt amper 1.5 km van Groesbeek en desondanks is er volop rust en ruimte en je kan een graantje mee pikken van het leven op het platteland. Je kan hier een mooie wandeling maken door eigen wijngaard. Deze is voorzien van een wijnwandelpad met info over de teelt. Je geniet bij ons van mooie panoramische vergezichten waarbij je o.a. over het Reichswald kunt kijken.

Boerderijwinkel
In onze boerderijwinkel vind je een keur van agrarische streekproducten, lekker en gezond. Sinds jan. 2007 zijn wij lid van Landwinkel, zodat je nu streekprodukten uit het hele land op Klein Amerika kunt vinden, zoals honingwijn, mosterd, waddenzout en jam en sappen overal vandaan.

Landbouw
De boerderij is een akker en tuinbouwbedrijf dat door Bas en Leon Beijer gerund wordt. De belangrijkste activiteit is de aspergeteelt. De boerderij grenst aan de bossen en bevindt zich op zandgrond. Dit is de ideale ligging voor het kweken van asperges. Op ons akkerbouwbedrijf worden de meest uiteenlopende gewassen geteeld. Zo kan je hier wandelen, dwars door ons akker naar de wijngaard en natuurlijk naar de Waco (Engelse glider uit de 2de wereldoorlog).

Voor leuke arrangementen kijkt u op Market Garden of Bij ons on tour

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.