Burg Bieren

Burg Bieren in Ermelo is een waar paradijs voor de echte bierliefhebber! Je vindt er een ruim assortiment van meer dan 1000 soorten bier uit de hele wereld. Alle continenten zijn er vertegenwoordigd. Op zoek naar een origineel biercadeau? In het ruime assortiment vind je zeker iets van jouw gading. In de bierbrouwerij worden maar liefst vijf soorten bier gebrouwen. Elke zaterdagmiddag kun je met eigen ogen zien, hoe dat in zijn werk gaat.
Voor de hobbyist is de brouwzolder een niet te missen sensatie. Hier vind je alle benodigdheden voor het zelf distilleren van bier en wijn. Dorst gekregen? Het biercafé ademt één en al gezelligheid. 

Verhaal van de ondernemer

Jan van Wilgenburg begon 25 jaar geleden thuis in de schuur als amateurbrouwer. Uit deze hobby is zijn passie voor bier voortgekomen. In 1995 besloot Jan van zijn hobby zijn werk te maken en startte in Ermelo een bierwinkel met bierbrouwerij. Burg Bier Brouwerij gebruikt water uit eigen bron. Dit water wordt vanaf 45 meter diepte uit de grond opgepompt en dit is Jan zijn trots: eigen bier gebrouwen met Veluws bronwater. 

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.