De Bourgondische Hoeve

Bij boerderij-restaurant De Bourgondische Hoeve voel je je meteen thuis. Daar zorgt gastvrouw Anneliese Vonk-Van der Zanden wel voor. Al sinds 1998 stopt zij haar ziel en zaligheid in haar koffie en theeschenkerij, gelegen middenin Natuurpark de Maasduinen. Anneliese serveert hier zelf gebrande en gemalen koffie en verschillende bijzondere theesoorten. Plus allerlei lekkers, zoals huisgebakken taart, boerenbrood of eigengemaakt ijs.

In het restaurant staan verschillende gerechten met ingrediënten uit eigen tuin op het menu. Proef bijvoorbeeld eens de Hoeve Soep. Extra bijzonder: de moestuin staat vol met biologische 'vergeten groenten'.

In het Streekwinkeltje zijn leuke presentjes voor de thuisblijvers te vinden. Op zoek naar een bijzondere plek om te overnachten? Boek dan eens één of meerdere overnachtingen in vakantiehuis ‘de Paardenstal’, geschikt voor maximaal 5 personen. Van het uitzicht op kippen, moestuin en boomgaard kom je geheid tot rust. 

Verhaal van de ondernemer

"Trots. Dat is wat de Bourgondische Hoeve uitstraalt. De passie zit in zoveel mogelijke eigen biologische en milieuvriendelijke op tafel zetten. Dit met behulp van de moestuin waarin al sinds de start in 1998 vol met biologische vergeten groenten, ook wel oergroenten genoemd, worden geoogst. Eigen scharrelvarkens, ganzen, kalkoenen, boerderijkippen, groente, fruit, kruiden, aardappelen, zonnebloemen en scharreleitjes; je proeft de passie."

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.