Het Honingmagazijn

Meer weten over de bloemetjes en de bijtjes? Bij imkerij Het Honingmagazijn in Epe leer je alles over de ins & outs! Naast de traditionele honing is er een breed assortiment van vele andere lekkere, geneeskrachtige bijenproducten verkrijgbaar, zoals mede, cranberries, honingmosterd en honingazijn. En wat te denken van honingkoek, honingsnoep of honingzeep, verpakt in een cadeaupakket.

Ook imkers en diegenen, die het willen worden, kunnen hier hun hart ophalen. In cursussen en workshops maken imkers in spé kennis met de fijne kneepjes van het bijenhouden. 

Verhaal van de ondernemer

‘Zolang ik mij kan herinneren, stonden er bijenkasten in onze tuin. Dat waren gewoon ‘de bijen van mijn vader’. Het werd pas interessant als hij ging slingeren; vol verwondering keek ik hoe hij de honing uit de ramen slingerde en de emmers vulde. Nu imkeren we samen en is mijn vader mijn leermeester. Als kind kon ik niet bedenken hoe fascinerend het hebben van bijen is. Nu ik zelf imker ben, besef ik dat des te meer. Bijzonder is ook dat mijn kinderen met dezelfde verwondering kijken naar het slingeren als ik, vroeger.’

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.