Hof van Twello

Op een steenworp afstand van de stad Deventer, nét over de Wilhelminabrug, ligt het mooie Hof van Twello. Hier ervaar je hoe heilzaam een wandeling op blote voeten is en kunnen de kids zich uitleven in de speelweides. Daarnaast kun je genieten van lekkere broodjes van eigen tarwe, zelfgemaakt ijs en relaxen in de theetuin. 
Hof van Twello is ontspannend en interessant tegelijk. Zo wandel je langs een moderne permacultuurtuin, maar ook langs een middeleeuwse en prehistorische tuin. Terwijl je dwars door de wijngaard loopt, zijn er overal wel planten waar iets van te snoepen valt. Je loopt over gras en door water of je bezoekt een tropisch eiland en een savanne! Al meer dan 700 jaar hebben boeren en tuinders in deze streek hun brood verdiend. En dat proef je! 

Verhaal van de ondernemer

Gert Jan Jansen streeft ernaar zijn regio zoveel mogelijk zelfvoorzienend te maken. In voedsel maar ook in non-food, zorg, arbeid en scholing. Hij ontwikkelt tal van nieuwe regionale producten en werkt daarin samen met andere bedrijven en organisaties, scholen en onderzoeksinstellingen. In de streekwinkel worden de producten van de partnerorganisaties verkocht, samen met die van bijna veertig andere lokale producenten. Proef zijn passie voor wijn, brood en bakproducten, ijs, sappen, jams, spijsolie en verse producten op het terras en in workshops.

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.