Imkerei Bienen-Klänge

Honingspecialiteiten van de dijk van Bislich

Een geliefde bestemming bij fietsers en vogelaars. 'Bislichs Deichgebiet', het bloesemrijke dijkgebied rondom Bislich, is een paradijs voor de honingbijen van mevrouw Köhnen. Hier krijgen de bijen alle ruimte voor de ontwikkeling en bouw van hun honingraten. Proef het zelf en laat u verrassen door bijzondere honingspecialiteiten. Honing verfijnd met tamme kastanjes, frambozen, kruiden of honingmosterd: uw smaakpapillen komen niets tekort.

Ontspannen aan de Niederrhein? Mevrouw Köhnen houdt niet alleen bijen, maar biedt ook massages aan. Verwen lichaam en geest met een volledige voetmassage, een massage met aromaolie of natuurlijk met honing.

Uitsluitend na telefonische afspraak:

Kruidenkeuken: zomermenu
Met een beetje geluk komen we het hopplantje nog tegen. Daarmee kunnen heerlijke lekkernijen worden bereid…

We struinen door de bossen en weilanden om de wilde kruiden te leren kennen en voorzichtig te plukken. Daarna gaan we in de authentieke kruidenkamer aan het werk en genieten als bekroning van de dag van het zomermenu.

De kracht van wilde gewassen: waaruit bestaan onze inheemse wilde kruiden?

Onze wilde kruiden zijn niet alleen lekker, ze hebben nog veel meer te bieden. Tijdens dit seminar staat de inhoud van het onkruid en de werking ervan centraal. We wandelen de lange route van ca. 4 km.

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.