Landwinkel de Woerdt

Slapen tussen bloeiende appel- en perenbomen? Het kan op fruitteeltbedrijf de Woerdt in Ressen. Midden in de boomgaard kun je hier je camper stallen. De steden Arnhem en Nijmegen liggen binnen handbereik. Het bedrijf is gevestigd in een monumentale Betuwse boerderij, gelegen op een hooggelegen plaats, een zogenaamde woerd. In de boomgaard vind je diverse soorten appels, peren, kersen, morellen en pruimen. Tijdens rondleidingen kom je alles te weten over de fruitteelt.

Geïnspireerd door de bloeiende fruitbomen en landelijke omgeving? Volg dan eens een workshop schilderen in de boomgaard. Onder professionele begeleiding toveren de deelnemers een prachtig schilderij tevoorschijn. Tijdens de appelplukdagen mag je zelf de boomgaard in duiken en je mandje fruit bij elkaar sprokkelen. Ook leuk voor kinderen!

Benieuwd wat er allemaal van het fruit wordt gemaakt? Neem dan eens een kijkje in de veelzijdige landwinkel. Hier kun je naast eigen geteeld fruit terecht voor jam, sap, bonbons, honing, vruchtensaus, appelchips en stroop. Maar ook andere erkende streekproducten, zoals wijn, bier, vlees, zuivel en groenten zijn hier verkrijgbaar. Loopt het water je al in de mond? Tot ziens op de Woerdt! 

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.