ProefLokaal Limburg

Bij Proeflokaal Limburg staan Limburgse streekproducten hoog in het vaandel. De drijvende kracht achter deze proeflocatie is eigenaresse Ria Joosten, uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2012-2013 en in 2014 tot Zakenvrouw van het jaar. Haar grote kracht? Haar gevoel voor culinaire trends en oog voor detail. Dat geldt zowel voor de catering als voor haar evenementen. Ontdek hier de vele heerlijke streekproducten die Limburg rijk is, zoals bier uit Neer, wijn uit Thorn, asperges uit Panningen en paprika’s uit Egchel.
Vergadering of feestje? Proeflokaal Limburg beschikt over verschillende sfeervolle ruimtes die geschikt zijn voor bijvoorbeeld bruiloften, presentaties, workshops, groepsuitjes of kookworkshops. Maak kennis met al het lekkers dat Limburg te bieden heeft!

Verhaal van de ondernemer

Oog voor detail en visualiseren is wat eigenaresse Ria kenmerkt en hierom wordt ze geroemd. Het verzorgen van catering en evenementen tot in de uiterste details, alles moet kloppen. De sfeer, de aankleding en vooral het gastvrije. De gast moet verrast en ontzorgd worden. Daar draait het allemaal om, dat zit in haar genen en dat is haar passie. Ze is uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2012-2013 en Zakenvrouw van het Jaar 2014.

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.