Restaurant ‘t Amusement

’t Amusement beschikt over een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Arnhem. Op vijf minuten loopafstand van centraal station en op honderd meter afstand van de Rijnkade. Het moderne pand is in de jaren ’90 gebouwd en door de roestvrijstalen buizen aan het plafond heeft het een industriële uitstraling. Het pand is ruim twintig meter diep en relatief smal. Door de asymmetrische wanden krijgt het een dynamisch en ruimtelijke aanzicht. 

Het restaurant heeft een geweldige binnentuin. Zolang het weer het toe laat kun je buiten genieten van een gemoedelijke sfeer en waan je je in een geheel afgesloten tuin met prachtige bloemen en planten. Wil jij een keer extra romantisch dineren met je partner? Dan kun je altijd een reservering maken voor een loveseat in de tuin. Je hebt dan je eigen privéterras met schommelbank en tafel. Beschut door de bomen heb je dan helemaal je eigen romantische plekje. 

Verhaal van de ondernemer

Estée Stooker is de eigenaresse van restaurant ’t Amusement sinds 2011. Als twintigjarige won zij de eerste MasterChef van Nederland. Haar passie voor koken is al op jonge leeftijd ontstaan. Ze kom uit een hechte familie waar lekker eten en gezelligheid heel belangrijk is en heeft leren koken van haar moeder en oom. De horeca-ervaring heeft ze zowel in de bediening als in de keuken opgedaan in de restaurants van haar oom. Om echte basiskennis van het koks vak op te vertrok ze acht maanden naar Parijs en heeft daar een Franse koksopleiding gevolgd en stage gelopen. Momenteel is Estée een keer in de week presentator/kok van het programma ‘De makkelijke maaltijd’ op 24Kitchen.

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.