Schauen, Essen, Staunen

Ga op pad met maagd Thekla en nachtwaker Hans en verken het stadje Brüggen. Terwijl je meer te weten komt over de stadsgeschiedenis en de bezienswaardigheden, serveren de drie gastronomen Thomas Hoeveler van de 'Alte Brüggener Mühle', Timo Vootz van de 'Torschänke' en Wim Sniekers van 'De Pannenkoekenbakker' culinaire hoogstandjes uit hun restaurants.
De rondleiding begint op de binnenplaats van de burcht met een glaasje schnaps in de kazematten en onderweg 'ontvoeren' de maagd en haar compagnon je naar de St. Nikolauskerk en de vroegere 'Birxhof'. In deze historische boerderij uit 1663 wordt jouw hongerige maag gevuld. Op het menu: een pannenkoek van de Pannenkoekenbakker.
De rondleiding voor groepen vanaf acht personen duurt circa vier uur en is inclusief een driegangenmenu op drie verschillende locaties. Drankjes zijn niet inclusief. De kosten bedragen door de week € 35,00 p.p. en in het weekend € 40.00. Kinderen betalen slechts de helft. De rondleidingen worden tweemaal daags aangeboden, om 11.00 en 14.00 uur. Vooraf aanmelden bij de Tourist-Information is verplicht.

Onlangs bekeken

Anderen bekeken

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.