Zelf aan de slag

Druivensnoeien, frescoschilderen, vachtvilten, koe knuffelen, koken… je kunt het zo gek niet bedenken, of er wordt een workshop over georganiseerd. Ontdek jouw creatieve talent tijdens een workshop schilderen in de boomgaard of frescoschilderen. Maak van een schapenvacht een prachtig vilten kleed. 
Voor lekkerbekken is er een ruime keuze aan verschillende kookworkshops. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak van een topchef, of komt er achter hoe je het beste asperges kunt bereiden. Ook een workshop kaasmaken of fruittaarten bakken behoort tot de mogelijkheden. En heel bijzonder: tijdens een wandeling jouw eigen eten verzamelen waarmee je naderhand een heerlijke maaltijd bereidt. Verser kan niet! 
Als je wel van een glaasje houdt, is een workshop wijn maken, bier brouwen of likeur stoken zeker iets voor jou. Je leert onder professionele begeleiding hoe deze processen in zijn werk gaan, en neemt naderhand natuurlijk een flesje mee. De grensstreek staat bekend om zijn voortreffelijke wijnen en originele bieren. En mocht je ooit een eigen wijngaard willen beginnen, neem dan zeker deel aan de cursus druivensnoeien. Dit klinkt makkelijker dan het is! Een goed begin is het halve werk…

Filter op

Alle locaties op de kaart

Tips van fans

Er zijn nog geen tips ingevoerd. Jij bent de eerste! Druk op de bovenstaande knop om jouw tip in te dienen.